>
Нестерова, К. Р.Визначення впливу крохмалю EUGEL FSM 85120 на функціонально-технологічні показники м’ясних емульсійних систем [Текст] / К. Р. Нестерова ; наук. керівник Т. С. Желєва //
Нестерова, К. Р.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 93.
Додаткові точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |