
>
Innovative technology of melted cheese products with the use of freezing and mechanical destruсtion [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, O. Yurieva, Yu. Nakonechnaya, Т. Kotyuk, V. Arkhypova //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - С. 62-73.
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarskaya, Viktoriya
Yurieva, Olga
Nakonechnaya, Yu.
Kotyuk, Т.
Arkhypova, V.
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarskaya, Viktoriya
Yurieva, Olga
Nakonechnaya, Yu.
Kotyuk, Т.
Arkhypova, V.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |