
>
Influence of maize germ oilcake on processes of wheat dough ripening and bread quality and nutritional value [Electronic resource] / G. Stepankova, S. Oliinyk, V. Mikhaylov, O. Neklesa //
Ukrainian Food Journal. - 2017. - Vol. 6, Issue 1. - С. 28-37.. - DOI 10.24263/2304-974X-2017-6-1-5.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Stepankova, Galyna
Oliinyk, Svitlana
Mikhaylov, V.
Neklesa, O.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Stepankova, Galyna
Oliinyk, Svitlana
Mikhaylov, V.
Neklesa, O.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Електронний ресурс |