
>
Перспективи використання реструктурованих напівфабрикатів з листових овочей в технологіях продукції закладів ресторанного господарства [Текст] / О. В. Мороз, В. О. Процик, Є. П. Пивоваров, П. П. Пивоваров //
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 33-34.
Додаткові точки доступу:
Мороз, О. В.
Процик, В. О.
Пивоваров, Євген Павлович
Пивоваров, Павло Петрович
Додаткові точки доступу:
Мороз, О. В.
Процик, В. О.
Пивоваров, Євген Павлович
Пивоваров, Павло Петрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|