
>
Технологія харчових продуктів на основі драглеутворювачів з якісно зміненими функціональними властивостями [Текст] : монографія / Ф. В. Перцевой, Ю. О. Савгіра, Н. В. Камсуліна, Л. М. Хомічак, М. О. Янчева, А. Л. Фощан. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 289 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Савгіра, Ю. О.
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Хомічак, Л. М.
Янчева, Марина Олександрівна
Фощан, Андрій Леонтійович
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Савгіра, Ю. О.
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Хомічак, Л. М.
Янчева, Марина Олександрівна
Фощан, Андрій Леонтійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|