
>
Сафонова, Ольга Миколаївна.Вплив органічних кислот і гліцерину на формостійкість хліба [Текст] / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш //
Сафонова, Ольга Миколаївна.
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2002. - С. 84-89.
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|