
>
Фазові переходи і склування досліджено в овочевих і фруктових пастах методом диференціальної скануючої калориметрії [Текст] / А. А. Дубініна, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, О. В. Зінченко //
Харчова і переробна промисловість. - 2003. - № 2. - С. 16-17.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Андрій Миколайович
Зінченко, О. В.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Андрій Миколайович
Зінченко, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|