
>
Kotlyar, Oleg.Influence of formulation ingredients of dry fat semi-finished products for whipping on mechanical strength of foam masses [Electronic resource] / O. Kotlyar, A. Goralchuk, O. Grinchenko //
Kotlyar, Oleg.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2014. - Vol. 3, Issue 10. - С. 45-49. - DOI 10.15587/1729-4061.2014.24662.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Goralchuk, Andrii
Grinchenko, Olga
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Goralchuk, Andrii
Grinchenko, Olga
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |