
>
Гавриш, Тетяна Володимирівна.Дослідження впливу полісахаридної та білкової добавки на гідратаційні властивості безглютенового бездріжджового тіста [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, І. В. Галясний //
Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків. - Вип. 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 119-123..
(Шифр в БД 664(06)/В 53-171689132)
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна
Галясний, І. В.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-171689132)
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна
Галясний, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |