>
Потапов, Володимир Олексійович.Порівняння двох математичних моделей процесу охолодження харчової сировини [Текст] / В. О. Потапов, О. Г. Дьяков, В. В. Качалов //
Потапов, Володимир Олексійович.
Сучасні проблеми техніки та технології харчових виробництв, ресторанного бізнесу та торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 18 листоп. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 213-215.
Додаткові точки доступу:
Дьяков, О. Г.
Качалов, В. В.
Додаткові точки доступу:
Дьяков, О. Г.
Качалов, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|