
>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.Методи оцінки кольору рослинної сировини [Текст] / А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, Т. М. Попова //
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 167-168.
Додаткові точки доступу:
Щербакова, Т. В.
Попова, Тетяна Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Щербакова, Т. В.
Попова, Тетяна Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|