>
Шильман, Л. З.До питання про поняття "Водопоглинальна здатність борошна" [Текст] / Л. З. Шильман, О. В. Самохвалова //
Шильман, Л. З.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 73-74.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|