
>
Черевко, О. І.Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : монографія. Ч. 2. Технології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. В. Самохвалова. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021. - 192 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Черевко, О. І.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|