
>
Фоміна, Ірина Миколаївна.Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів за рахунок використання продуктів переробки насіння гарбуза [Текст] / І. М. Фоміна, А. Т. Теймурова //
Фоміна, Ірина Миколаївна.
Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 482-484.
Додаткові точки доступу:
Теймурова, А. Т.
Додаткові точки доступу:
Теймурова, А. Т.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|