
>
Технологія термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину [Текст] / В. Ю. Пасичніченко, Г. Д. Любенко, М. В. Обозна ; наук. керівник Ф. В. Перцевой //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді, у 2 ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 36.
Додаткові точки доступу:
Пасичніченко, В. Ю.
Любенко, Г. Д.
Обозна, М. В.
Перцевой, Федір Всеволодович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Пасичніченко, В. Ю.
Любенко, Г. Д.
Обозна, М. В.
Перцевой, Федір Всеволодович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|