
>
Омельченко, Світлана Борисівна.Перспективи використання слизових субпродуктів ІІ категорії в технології паштетів [Текст] / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук //
Омельченко, Світлана Борисівна.
Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 139-142.
Додаткові точки доступу:
Горальчук, Андрій Богданович
Додаткові точки доступу:
Горальчук, Андрій Богданович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |