>
Бочуля, Тетяна Володимирівна.Інноваційний контекст формування програми обліково-аналітичних трансформацій у системі управління підприємством [Текст] / Т. В. Бочуля //
Бочуля, Тетяна Володимирівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 16-17.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|