
>
Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок [Текст] / М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Є. М. Чаговець, Ф. В. Перцевой //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 2. - С. 164-172.
Додаткові точки доступу:
Обозна, М. В.
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Є. М.
Перцевой, Федір Всеволодович
Додаткові точки доступу:
Обозна, М. В.
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Є. М.
Перцевой, Федір Всеволодович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|