
>
Запаренко, Г. В.Характеристика спельти як альтернативної зернової сировини хлібопекарського виробництва [Текст] / Г. В. Запаренко, С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова //
Запаренко, Г. В.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 67.
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|