
>
Жайворонок, М. О.Перспективи використання вторічної молочної сировини в технології капсульованої продукції [Текст] / М. О. Жайворонок, наук. керівник П. П. Пивоваров //
Жайворонок, М. О.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 9.
Додаткові точки доступу:
Коротаєва, Є. О.
Пивоваров, Павло Петрович
Додаткові точки доступу:
Коротаєва, Є. О.
Пивоваров, Павло Петрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|