>
Impact of prebiotic additives composition on technological and sensory properties of dressings in horeca sector [Electronic resource] / K. Kunitsa, N. Yakymenko-Tereshchenko, N. Lapytska, T. Gontar, D. Lypovyi, S. Iurchenko, I. Balandina, A. Ryabev, N. Kibenko, L. Obolentseva //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2025. - Vol. 5, Issue 11. - С. 94-101. - DOI 10.15587/1729-4061.2025.339809.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Kunitsa, K.
Yakymenko-Tereshchenko, N.
Lapytska, N.
Gontar, T.
Lypovyi, D.
Iurchenko, Svitlana
Balandina, I.
Ryabev, A.
Kibenko, Natalya
Obolentseva, L.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Kunitsa, K.
Yakymenko-Tereshchenko, N.
Lapytska, N.
Gontar, T.
Lypovyi, D.
Iurchenko, Svitlana
Balandina, I.
Ryabev, A.
Kibenko, Natalya
Obolentseva, L.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |