
>
Нутриціологія та харчова безпека [Електронний ресурс] : метод. вказ. до викон. лаборатор. робіт та самост. роботи з дисц. для студ. спец. 181 Харчові технології / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Л. Ф. Павлоцька, О. Ф. Аксьонова, Л. А. Скуріхіна. - Харків : [б. в.], 2019. - 116 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4105 (Репозітарій). - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Павлоцька, Лариса Федірівна\авт.-уклад.\
Аксьонова, Олена Федорівна\авт.-уклад.\
Скуріхіна, Людмила Андроніківна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Додаткові точки доступу:
Павлоцька, Лариса Федірівна\авт.-уклад.\
Аксьонова, Олена Федорівна\авт.-уклад.\
Скуріхіна, Людмила Андроніківна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 62 |
2 | Репозітарій |