>
Penkina, Nataliia.Formation of the range of beverages at the account of improving the recipe composition [Text] / N. Penkina, D. Odarchenko, N. Semenchyk //
Penkina, Nataliia.
Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 444-445.
Додаткові точки доступу:
Odarchenko, Dmytro
Semenchyk, N.
Додаткові точки доступу:
Odarchenko, Dmytro
Semenchyk, N.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|