
>
Основи харчових технологій [Текст] : навч. посіб. у формі опор. конспекту лекцій для студентів спец. 181 Харчові технології. Ч. ІІ. Технології переробки молока / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, А. А. Берестова, О. О. Юр'єва, Н. П. Максимова, К. С. Балабай. - Харків : Факт, 2016. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Р. Ю.
Берестова, А. А.
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Максимова, Н. П.
Балабай, К. С.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Р. Ю.
Берестова, А. А.
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Максимова, Н. П.
Балабай, К. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |