>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.Використання пряно-ароматичної сировини при виробництві концентрованих томатопродуктів [Текст] / А. А. Дубініна, В. С. Ольховська //
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 70 наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 20-21 квіт. 2004 р. - Київ : НУХТ, 2004. - С. 83.
Додаткові точки доступу:
Ольховська, В. С.
Додаткові точки доступу:
Ольховська, В. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|