
>
Яценко, Іван Володимирович.Хімічний склад та калорійність білого і червоного м’яса курчат-бройлерів за збагачення раціону наномікроелементною кормовою добавкою «Мікростимулін» [Текст] / І. В. Яценко, В. М. Кириченко //
Яценко, Іван Володимирович.
Науковий вісник Львів. нац. акад. вет. медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 3 (63). - С. 444-447.
Додаткові точки доступу:
Кириченко, В. М.
Додаткові точки доступу:
Кириченко, В. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|