
>
Наукові принципи зберігання та пакування харчових продуктів [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання спец. 181 Харчові технології (освіт. програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. К. Р. Касабова. - Харків : [б. в.], 2025. - 36 с. : табл. - Бібліогр.: с. 34-35. - Б. ц.
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- контроль якості -- контроль качества -- безпека продукції -- безопасность продукции -- зберігання харчових продуктів -- пакування харчових продуктів -- хранение пищевых продуктов -- упаковка пищевых продуктов --
Анотація:
Навчальне видання спрямоване на закріплення та поглиблення теоретичного матеріалу, набуття практичних навичок оцінки якості продукції, вивчення умов короткотермінового та тривалого зберігання, підбору оптимальних умов зберігання. Видання містить теоретичні основи процесів зберігання, сучасні тенденції та технологічні рішення у сфері пакування, а також інженерні аспекти створення функціональних та екологічно безпечних пакувальних матеріалів. Це дозволяє студентам опанувати інноваційні підходи до розробки і впровадження ефективних технологій у харчовій промисловості та підготуватися до професійної діяльності в умовах сталого розвитку.
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- контроль якості -- контроль качества -- безпека продукції -- безопасность продукции -- зберігання харчових продуктів -- пакування харчових продуктів -- хранение пищевых продуктов -- упаковка пищевых продуктов --
Анотація:
Навчальне видання спрямоване на закріплення та поглиблення теоретичного матеріалу, набуття практичних навичок оцінки якості продукції, вивчення умов короткотермінового та тривалого зберігання, підбору оптимальних умов зберігання. Видання містить теоретичні основи процесів зберігання, сучасні тенденції та технологічні рішення у сфері пакування, а також інженерні аспекти створення функціональних та екологічно безпечних пакувальних матеріалів. Це дозволяє студентам опанувати інноваційні підходи до розробки і впровадження ефективних технологій у харчовій промисловості та підготуватися до професійної діяльності в умовах сталого розвитку.
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 1 |