
>
Вплив технологічних чинників на колір рослинної сировини [Текст] / А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, Ю. М. Хацкевич, С. О. Ленерт, А. О. Борисова //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 374-390.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Т. В.
Хацкевич, Ю. М.
Ленерт, С. О.
Борисова, А. О.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Т. В.
Хацкевич, Ю. М.
Ленерт, С. О.
Борисова, А. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозіторій |