>
Особливості виробництва харчового загусника на основі альгінату натрію [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Ільєнко, М. О. Коростельов //
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., ф-т мехатроніки та інжинірингу Держ. біотехнол. ун-ту, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 52-55.
Додаткові точки доступу:
Маяк, Ольга Анатоліївна
Коростельов, М. О.
Ільєнко, А. М.
Додаткові точки доступу:
Маяк, Ольга Анатоліївна
Коростельов, М. О.
Ільєнко, А. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|