
>
Особливості виробництва харчового загусника на основі альгінату натрію [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Ільєнко, М. О. Коростельов //
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 52-55.
Додаткові точки доступу:
Маяк, Ольга Анатоліївна
Ільєнко, А. М.
Коростельов, М. О.
Остахов, М. П.
Додаткові точки доступу:
Маяк, Ольга Анатоліївна
Ільєнко, А. М.
Коростельов, М. О.
Остахов, М. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|