
>
Comparative assessment of the quality of meat and lard products of three-way crossbred pigs [Electronic resource] / O. Tsereniuk, O. Akimov, A. Paliy, I. Buhai, K. Rodionova, M. Balta, O. Pavlichenko, M. Кhimych //
Scifood. - 2025. - Vol. 19. - P. 360-375. - DOI 10.5219/scifood.30.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tsereniuk, O.
Akimov, O.
Paliy, Anatoliy
Buhai, I.
Rodionova, K.
Balta, M.
Pavlichenko, Olena
Кhimych, M.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tsereniuk, O.
Akimov, O.
Paliy, Anatoliy
Buhai, I.
Rodionova, K.
Balta, M.
Pavlichenko, Olena
Кhimych, M.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |