>
Чорна, Ніна Вікторівна.Перспективи використання харчової добавки "Зеєсан-йогурт" у технології солодких страв з пінною структурою [Текст] / Н. В. Чорна, С. С. Андрєєва //
Чорна, Ніна Вікторівна.
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листоп. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 23-24.
Додаткові точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |