
>
Чорна, Ніна Вікторівна.Перспективи використання харчової добавки "Зеєсан-йогурт" у технології солодких страв з пінною структурою [Текст] / Н. В. Чорна, С. С. Андрєєва //
Чорна, Ніна Вікторівна.
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листоп. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 23-24.
Додаткові точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |