
>
Черевко, О. І.Збагачення м'ясних кулінарних виробів рослинними мікронутрієнтами [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Лебединець //
Черевко, О. І.
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Ч. 2. - С. 68-69.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Лебединець, І. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Лебединець, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|