>
Одарченко, Микола Семенович.Удосконалення системи управління якістю як чинник конкурентоспроможності підприємств м'ясопереробної галузі [Текст] / М. С. Одарченко, А. М. Сесь, Є. Б. Соколова //
Одарченко, Микола Семенович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 164-168.
Додаткові точки доступу:
Сесь, А. М.
Соколова, Євгенія Борисівна
Додаткові точки доступу:
Сесь, А. М.
Соколова, Євгенія Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|