
>
Головко, Микола Павлович.Дослідження показників безпечності напівфабрикату з молюска прісноводного під час зберігання [Текст] / М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх //
Головко, Микола Павлович.
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 231-232.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Геліх, А. О.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Геліх, А. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |