
>
Постнов, Геннадий Михайлович.Использование ультразвуковых волн в технологии получения водно жировых эмульсий для хлебопекарной отрасли [Текст] / Г. М. Постнов, В. Н. Червоный, В. А. Челомбитько //
Постнов, Геннадий Михайлович.
Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции : сборник ст. Междунар. науч.-практ. конф. - Минск : БГАТУ, 2017. - С. 157-159.
Додаткові точки доступу:
Червоный, Виталий Николаевич
Челомбитько, В. А.
Додаткові точки доступу:
Червоный, Виталий Николаевич
Челомбитько, В. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|