
>
Інноваційні технології виробництва нових видів овочевого морозива та перспективи його споживання на підприємствах ресторанного господарства [Текст] / Д. М. Одарченко, Л. В. Даниленко, О. В. Діденко, К. В. Сподар //
Торгівля та готельно-ресторанний бізнес: інноваційний розвиток в умовах глобалізації : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 90-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1967-1988 рр.), канд. екон. наук, проф., заслуж. діяча вищої школи Укр. РСР Бережного І. Г., м. Харків, 20 квіт. 2012 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 212-213.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Даниленко, Л. В.
Діденко, О. В.
Сподар, Катерина Вікторівна
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Даниленко, Л. В.
Діденко, О. В.
Сподар, Катерина Вікторівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|