
>
Пак, Андрей Олегович.Определение количества свободной и связанной влаги в мясе после ультразвуковой обработки [Текст] / А. О. Пак, М. А. Чеканов //
Пак, Андрей Олегович.
Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 31 жовт. 2008 р. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 5-6..
Додаткові точки доступу:
Чеканов, М. А.
Додаткові точки доступу:
Чеканов, М. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|