
>
Зберігання харчових продуктів [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самост. вивч. студентам ден. та заоч. форм здобуття освіти, що навчаються за спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність ступеню освіти бакалавр / уклад.: А. М. Одарченко, З. П. Карпенко, Л. В. Татар. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 50 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович\уклад.\
Карпенко, З. П.\уклад.\
Татар, Лариса Василівна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович\уклад.\
Карпенко, З. П.\уклад.\
Татар, Лариса Василівна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |