>
Wild Edible Brown Algae Laminaria and Iron Oxide Nanoparticles as Combined Food Additive [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, O. Stabnikova, V. Yevlash, S. Gubsky //
Wild Edible Plants: Improving Food's Nutritional Value and Human Health through Biotechnology : monograph. - 2025. - Chap. 11. - P. 294-320. - DOI 10.1201/9781003486794-11.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Stabnikova, O.
Yevlash, Viktoriia
Gubsky, Sergey
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Stabnikova, O.
Yevlash, Viktoriia
Gubsky, Sergey
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |