
>
Технологічні аспекти створення продукції з емульсійною структурою на основі стабілізаційних систем з використанням іонотропних полісахаридів [Текст] / В. М. Михайлов, П. П. Пивоваров, А. А. Коваленко, О. П. Неклеса //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Вип. 2 (12). - С. 107-114.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Пивоваров, Павло Петрович
Коваленко, А. А.
Неклеса, О. П.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Пивоваров, Павло Петрович
Коваленко, А. А.
Неклеса, О. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|