
>
Листопад, Т. С.Содержание Омега-3 и Омега-6 в ягодных соусах с водорослевым сырьем [Текст] / Т. С. Листопад, Г. В. Дейниченко //
Листопад, Т. С.
Техника и технология пищевых производств : материалы ХIII Междунар. науч.-техн. конф., г. Могилев, УО «Могилев. гос. ун-т продовольствия», 23-24 апр. 2020 г., в 2 т. - Могилев, 2020. - Т. 1. - С. 69-70.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорий Викторович
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорий Викторович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|