
>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.Дослідження вмісту b-сітостеролу у свіжих та ферментованих огірках [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, В. І. Білоус //
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : т ези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 266-267.
Додаткові точки доступу:
Селютіна, Г. А.
Білоус, В. І.
Додаткові точки доступу:
Селютіна, Г. А.
Білоус, В. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|