
>
Черевко, О. І.Оцінка якості смажених у герметичних середовищах м’ясних січених виробів [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, Б. В. Ляшенко //
Черевко, О. І.
Вісник Харків. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва. - Харків : ХДТУСГ, 2001. - Вип. 6: Проблеми енергозабезп. та енергозбереження в АПК України. - С. 458-463.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|