>
Большакова, Вікторія Анатоліївна.Удосконалення технології делікатесних виробів з м’яса птиці [Текст] / В. А. Большакова, І. О. Івасенко, О. О. Зініч //
Большакова, Вікторія Анатоліївна.
Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : матеріали XIX Міжнар. форуму молоді, Держ. біотехнол. ун-т, 6-7 квіт. 2023 р. - Харків : ООО «ПромАрт», 2023. - С. 81.
Додаткові точки доступу:
Івасенко, І. О.
Зініч, О. О.
Додаткові точки доступу:
Івасенко, І. О.
Зініч, О. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|