
>
Шаніна, Ольга Миколаївна.Визначення виду та раціональної масової частки концентратів тваринних білків в технології крупів підвищеної харчової цінності [Текст] / О. М. Шаніна, К. В. Дугіна //
Шаніна, Ольга Миколаївна.
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків, 2018. - № 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 113-118..
(Шифр в БД 664(06)/В 53-171689132)
Додаткові точки доступу:
Дугіна, Катерина Валентинівна
(Шифр в БД 664(06)/В 53-171689132)
Додаткові точки доступу:
Дугіна, Катерина Валентинівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |