
>
Устаткування в ресторанному господарстві [Текст] : силабус з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: Г. В. Дейниченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2021. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович\уклад.\
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович\уклад.\
Золотухіна, Інна Василівна\уклад.\
Гузенко, Віталій Вікторович\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович\уклад.\
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович\уклад.\
Золотухіна, Інна Василівна\уклад.\
Гузенко, Віталій Вікторович\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|