
>
Розробка апарату для смаження м’ясних січених кулінарних виробів [Текст] / В. М. Михайлов, А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, Б. В. Ляшенко, Е. Б. Ібаєв //
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали ХІ Міжнар. наук.-техн. конф., 08 листоп. 2022 р. - 2022. - С. 228-230.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Ібаєв, Е. Б.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Ібаєв, Е. Б.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|