
>
Дослідження режимів процесу структуроутворення [Текст] / В. О. Демченко, Р. Л. Нестреляй, Д. С. Сулім ; наук. керівник: А. О. Шевченко, С. В. Прасол //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 194.
Додаткові точки доступу:
Демченко, В. О.
Нестреляй, Р. Л.
Сулім, Д. С.
Шевченко, Андрій Олександрович\наук. керівник\
Прасол, Світлана Володимирівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Демченко, В. О.
Нестреляй, Р. Л.
Сулім, Д. С.
Шевченко, Андрій Олександрович\наук. керівник\
Прасол, Світлана Володимирівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|