>
Системний підхід до розробки нормативної документації на харчову продукцію [Текст] / О. І. Черевко, Л. М. Крайнюк, Л. О. Касилова, Ж. А. Крутовий //
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх екон. обґрунтування у підприємствах харчування. Екон. проблеми торгівлі : збірник наук. пр. ХДУХТ. - Харків, 2004. - Ч. 1. - С. 373-379.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Л. М.
Касилова, Л. О.
Крутовий, Ж. А.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Л. М.
Касилова, Л. О.
Крутовий, Ж. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|