
>
Дуб, Володимир Васильович.Інжиніринг у ресторанному господарстві [Текст] : навч. посібник / В. В. Дуб, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков. - Харків : Мадрид, 2017. - 176 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Терешкін, Олег Георгійович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Дуб, Володимир Васильович.
Додаткові точки доступу:
Терешкін, Олег Георгійович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|